Organisatie

Oplossingsgerichte vakmensen

15 hardwerkende, oplossingsgerichte vakmensen dragen elke dag hun eigen expertise bij. Samen verwerkelijken wij de wensen van jou als klant. Wij zijn praktisch ingesteld en lossen technische problemen op met inventiviteit. Een uitgebreid machinepark staat tot onze beschikking, die is toegespitst op onze toch wel bijzondere tak van sport. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en daar spelen wij op in.

Zorgen voor A-kwaliteit

In onze platte organisatie vind je veel parate kennis. Aangezien wij de materialen doorgaans op voorraad hebben, hebben wij een betrekkelijk korte levertijd nodig. Indien gewenst kunnen wij accuraat voor je spiegellassen, staallassen en monteren. Dit alles geheel in eigen beheer. Door goed naar jou te luisteren, door onze kennis en ervaring en door te kiezen voor de juiste materialen, zorgen wij voor A-kwaliteit. Wat ons betreft horen duidelijke communicatie en bouwen aan een goede relatie daar onlosmakelijk bij.

Tegemoetkomen aan de wensen

Wie bij ons binnenloopt, krijgt de indruk bij een productiebedrijf binnen te stappen. Toch zijn wij evenzeer groothandel als producent. In 1984 startte Ton Middelink als zelfstandig vertegenwoordiger van twee Duitse bedrijven. Al gauw volgden specifieke wensen van de klanten. Daarop ging Ton Middelink junior aan de slag met techniek en machines om aan de wensen tegemoet te komen. Zo werd de richting en de groei van het bedrijf ingezet. Inmiddels zijn wij een begrip in de markt als het gaat om kwaliteit en maatwerk . De kans is groot dat jij onze website bezoekt op aanraden van een relatie uit de branche.

Welke toepassing leg jij ons voor?

Wij zijn vooral actief voor grond-, weg- en waterbouw, offshore industrie, scheepsberging, chemie- en voedingsmiddelen industrie. Ook overheden en waterschappen maken gebruik van onze expertise. Aangezien wij graag met een brede blik verder de wereld in kijken, zijn wij benieuwd welke toepassing jij ons wenst voor te leggen. Wij denken graag met je mee. Neem contact op via de onderstaande knop.